Over Ons

Paintball Nederland & Belgie is opgericht in 2011 toen de oprichter, Jim Zuur, paintball ondekte als sport en hobby. Pas toen hij af en toe de vader van een vriend met zijn paintball veld meehielp, kwam Jim er gaandeweg achter dat paintball niet allleen recreatief te beoefenen was, maar ook als sport en hobby. Hij kwam er toen ook achter dat wanneer je paintball als sport en hobby beoefend, de prijzen nogal verschillen met de recreatieve kant.

Omdat Jim het erg jammer vond dat hij pas op 27 jarige leeftijd er achter kwam dat je paintball als sport en hobby kan beoefenen, besloot hij om paintball te gaan promoten om meer mensen hiervan bewust te maken. Met de gedachte: “er zijn vast meer mensen die net zoals ik eerder met deze sport zouden zijn begonnen als we wisten dat het als sport te beoefenen was. ” en met zijn achtergrond in marketing, besloot Jim in 2011 de eerste Paintball Nederland en Belgie video op te nemen kort nadat hij al de Paintball Nederland & Belgie Facebook pagina had aangemaakt.

In 2014 verhuisde Jim naar Engeland wat inhield dat om door te kunnen gaan, Paintball Nederland en belgie een nieuwe Host nodig had: hier nam Patrick Westerhof het stokje over van Jim. Patrick is naast Host ook het eerste aanspreek punt van Paintball Nederland & Belgie als het gaat om video coverage van events, toernooien en opendagen. Achter de schermen is Jim nog wel betrokken bij Paintball Nederland en Belgie met hier en daar een video als hij op bezoek is In Nederland of Belgie en ook met hij de beheerder van de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*