roel eleveld to join Paintball nederland en belgie

Roel Eleveld wordt onderdeel van het Paintball Nederland & Belgie Team

Je komt hem tegen in de woodsball scene, de sup air scene en zelfs in de big game scene: Roel Eleveld. En naast de kans dat je hem in 1 van de voorgenoemde scenes tegenkomt in paintball, is de kans groot dat hij een marker van jou gekocht heeft, of jij van hem.

roel eleveld Paintball nederland en belgie

orginele foto door Yilkee Photography

Roel is ons team eigenlijk al gaan versterken sinds maart, maar nu dus ook de officiele press release hierover. Zelf heb ik een aantal keren tegen en met Roel mogen spelen en zoals degenen die net als mij ook tegen en met hem gespeeld hebben, weten dat Roel een echte “gentleman” in de sport en op het veld is.

roel eleveld Paintballen

orginele foto door Yilkee Photography

Roel zal onder andere artikelen voor ons gaan schrijven op de website maar ook video’s filmen, editen en hosten waarvan zijn bezoek aan Fort Paint samen met Remi Berkhout en Ad Tepper de eerste video voor Paintball Nederland en België zal gaan worden.

Welkom in het team Roel, wij kijken uit naar je werk, jullie ook?

About Jim Zuur

Oprichter van Paintball Nederland en Belgie, voormalig host van de Paintball Nederland & Belgie video's en lid van het bestuur van de Nederlandse Paintball Bond. Jim speelt zowel woods als sup-air.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*