Licht Lichter Lichtst - Lichter wordende Paintball beschermende Kleding

Licht, Lichter, allerlichtst: de nieuwste onwikkelingen in paintball beschermende kleding

Lichter en minder beklemmend: dat lijkt de tendens te zijn als je kijkt naar nieuwe beschermende paintball kleding.

Tijdens de Paintball Extravaganza van dit jaar in de Verenigde Staten, liet Empire Paintball (onderdeel van KEE action sports) hun nieuwe Neo Skin zien waarbij de nadruk lag op het lichter en minder beklemmendzijn van deze lijn tegenover de oude THT lijn.

empire paintball neo skin

Maar ook DROM gaat onder de naam “Agility” een lichtere en minder beklemmende lijn van beschermende Paintball kleding lanceren. DROM is al bezig met het testen van dit product sinds het begin van dit jaar door onder andere de Toulouse TonTon er mee te laten spelen tijdens onder meer de eerste 2 Millennium Series evenementen van dit jaar. De Agility lijn van DROM zal ergens deze maand op de markt komen voor het algemene publiek.

DROM Protective Gear

Daarnaast is ook Valken bezig met een nieuwe lijn, de “Agility Protective”. Zoals de naam al varraad: ook Valken doet mee met de tendens van het lichter maken van hun beschermende kleding.

valken protective

Wat vinden jullie van deze ontwikkelingen en naar welk product kijken jullie het meeste uit?

About Jim Zuur

Oprichter van Paintball Nederland en Belgie, voormalig host van de Paintball Nederland & Belgie video's en lid van het bestuur van de Nederlandse Paintball Bond. Jim speelt zowel woods als sup-air.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*